Sikkerhed

Når du handler på webshoppen gyngestolen.com  bliver alle oplysninger behandlet fortroligt. Der gemmes ingen oplysninger omkring dine kortoplysninger efter  betalingen er gennemført. Alle Dankort - oplysninger er krypteret og kan ikke genskabes. Det eneste vi gemmer er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, ganske som hvis du havde handlet i en af vores butikker. Oplysningerne videregives ikke, og benyttes ikke til markedsføring medmindre du selv giver tilladelse hertil. Oplysningerne bruges udelukkende til at kunne levere de varer du bestiller hos gyngestolen.com og er 100% fortrolige.

 

 

Gyngestolen.com webshop bliver alle oplysninger behandlet fortroligt. Der gemmes ingen oplysninger omkring dine kortoplysninger efter at betaling er gennemført. Alle Dankort oplysninger er krypteret og kan ikke genskabes. Det eneste vi gemmer er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, ganske som hvis du havde handlet i en af vores butikker. Oplysningerne videregives ikke, og benyttes ikke til markedsføring medmindre du selv giver tilladelse hertil. Oplysningerne bruges udelukkende til at kunne levere de varer du bestiller hos gyngestolen.com og er 100% fortrolige.

 

Levering/afhentning af online ordrer

Når du handler i webshoppen tages der forbehold for at de oplyste leverings -og afhentningsdato kan variere, du vil derfor først kommende hverdag efter din ordreafgivelse modtage nærmere bekræftelse på hvornår din ordre leveres eller er klar til afhentning.

Når vi har sat i rækkefølge med vores leverandør, kan vi ikke annullere ordren. Leveringstiden kan variere ferie, såsom jul, nytår og kinesisk nytår


Returret på online ordre

Når du handler online i vores webshop er du bedre stillet! I henhold til Forbrugeraftaleloven har du nemlig som udgangspunkt 14 dages fuld fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. Betingelserne herfor er, at varerne skal returneres i væsentlig samme stand som de blev modtaget. Det er altid en god ide at gemme emballagen. Det gør det muligt for dig at returnere varerne i samme stand, som du modtog dem i. Hvis du har kasseret emballagen skal du selv sørge for at pakke varerne forsvarligt ind. Du skal selv afholde evt. omkostninger i forbindelse med returnering  af dine varer.

Betaling

kreditkort med PayPal

Omkostninger: 0 kr
I samarbejde med Paypal tilbyder
gyngestolen.com betalformer.Paypal bruger de mest sikre systemer betalningar.Alla korttransaktioner baseret på bankernes 3D-sikre teknik.Alla betalinger foretages gennem sikre sider med 128-bit kryptering.
Et yderligere skridt i sikkerhed, er, at både sælgere og købere er medlemmer af Paypal.

Gyngestolen.com ikke opbevares nogen kortoplysninger.
- For mere information besøg www.paypal.dk

Bankoverførsel

Rabat når du betaler med bankoverførsel: 50 kr

Faktura

Betale efter levering -7 dage efter du har modtaget din bestilling.(+89DKK)

 

Levering

Leveringen sker til din hoveddør. Der er kun en mand på bilen, det er derfor en forudsætning, at der er en person på leveringsadressen der kan hjælpe chaufføren med at bære møblerne til hoveddøren. Er der ingen på leveringsadressen til at hjælpe eller ingen hjemme, tager vognmanden møblerne med retur og der skal betales for en genlevering. Vognmanden må ikke gå ind i hjemmet og hjælper derfor kun med at bærer møblerne til hoveddøren. Bor du i lejlighed er hoveddøren indgangsdøren til selve lejligheden uanset hvilken sal du bor på.

 

Leveringsgebyr

Det er leveringsadressens postnummer der bestemmer leveringsprisen, det er derfor ikke muligt, her at oplyse om specifikke priser på levering. Der henvises til indkøbskurven i webshoppen hvor man kan få oplyst prisen på levering. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller sende en mail på info@gyngestolen.com så vil vi være behjælpelige med priser.  

Ændring af/i leveringsordre

Der kan frit ændres i en leveringsordre indtil 2 hverdage før levering skal finde sted. Hvis der ændres i en ordre dagen før levering opkræves et håndteringsgebyr på 400.-. Afbestilles/flyttes ordren på selve leveringsdagen refunderes leveringsgebyret ikke og der opkræves et håndteringsgebyr på 400.- samt ved evt. genlevering skal der betales et nyt leveringsgebyr.

 

Leveringstidspunkt

Leveringen sker indenfor et fast tidsinterval, som oplyses ved bestilling og som altid fremgår af din kvittering. Det er ikke muligt at oplyse præcis hvor på vognmandens rute din levering ligger. Som en ekstra service ringer til dig en ½ time før vognmanden kommer på leveringsadressen.

 

Kvittering for modtagelse af varer

Husk at kontrollere, at din faktura/fragtbrev stemmer overens med det antal af kasser du får leveret inden du skriver under for modtagelse af dine varer.

 

Forsinkelse

Skulle din levering mod forventning være forsinket bedes du kontakte vores kundeservice  eller sende en mail på info@gyngestolen.com

 

Returret

Hos Gyngestolen.com har du ubegrænset returret. Du kan derfor altid fortryde dit køb så længe varerne er i ubrudt original emballage. Hvis du fortryder dit køb leverer du blot varerne retur til gyngestolen.com. Du skal selv afholde omkostninger i forbindelse med returneringen. Så kan du enten ombytte til en anden varer eller få dine penge ekskl. leveringsgebyr retur.

 

Returretten omfatter ikke udstillingsmodeller og bestillingsvarer.

 

Reklamationsret
Købelovens regler om reklamationsret er selvfølgelig gældende for de køb du foretager i gyngestolen.com. Det betyder, at du har 24 måneders reklamationsret regnet fra købsdatoen i tilfælde af fejl og mangler på varerne. I de første 6 måneder formodes fejlen at være tilstede ved overdragelsen, og det er sælger der skal sandsynliggøre det modsatte. De resterende 18 måneder er det som udgangspunkt køber, der skal godtgøre dette. Din faktura gælder som købsbevis og du skal kunne fremvise faktura ved reklamation.

 

Billeder af produkter

Der tages på hjemmesiden forbehold for at der ved enkelte produkter kan være lidt farveforskel mellem billeder og varens faktiske farve. Især ved billeder af bestillingssofaer er billederne en illustration af hvordan det pågældende produkter tager sig ud i en given farve.

 

Gyngestolen.com er en del af Arcoserv britiske selskab sælger reproduktioner af møbler og belysning af kendte designere.
Vi opererer under det britiske styre, artikel 52 i Copyright, Design og Patents Act, hvilket betyder, at beskyttelsen af ​​sådanne strukturer vil vare i 25 år.

Gyngestolen.com har haft en juridisk gennemgang af deres tjenester og forretningsmodel.
Det er lovligt at bruge tjenesten og købe produkter fra 
Gyngestolen.com .
Det er lovligt for brugere i EU at købe og importere kopier af møbler, belysning, etc., selv om produkterne er beskyttet af ophavsretlige love i brugerens hjemland.


Gyngestolen.com del av Arcoserv

Tallin : Rännaku pst 12    10117 Tallin

Reg nummer : 14160523

Notari number : 6573